DYNABEE POWERBALL Nanosecond POWERBALL The ORIGINAL.

Dynabee Power-Ball de gyroscopische trainer die 8000 toeren bij normaal gebruik haalt, en ja ze kunnen boven de 15000 toeren per minuut echter raden wij dit ten strengste af voor normale training en/of therapie daar de kracht die dan vrijkomt zo immens is dat dit tot overbelasting kan leiden. De Dynabee-Powerballs worden geleverd met een startveter wat het starten makkelijk maakt. (gevorderden kunnen zonder) De thermoband zorgt voor een goede grip. Inclusief een Nederlandstalige handleiding voorzien met een reeks oefeningen. Een kwalitatief goed produkt tegen een scherpe prijs.

KLIK hier een compleet overzicht van ons assortiment

Dynabee Power-Ball met licht kan ook een kracht van 8000 toeren per minuut bereiken ook weer bij normaal gebruik en ook deze kan meer dan 15000 RPM aan.. Deze heeft twee rode en twee blauwe led lichtjes die feller worden wanneer de Dynabee Power-Ball rotor sneller draait. De thermoband zorgt voor een goede grip. Inclusief een Nederlandstalige handleiding voorzien met een reeks oefeningen.

Verder de NSD Powerball modellen van fabrikant NSD ( "nsd powerballs" verkopen, wij maar is niet ons merk) die allen met startveter, gripband en op de techno na ook met speedmeter uit te rusten zijn. (De techno heeft een eenvoudige speedmeter ingebouwd in de vorm van LEDS in de rotor, die echter wel moeizaam af te lezen is!)

En tot 50% voordeliger met ons eigen logo maar ook van fabrikant Nanosecond Powerball the Original

Indien u het vermoeden heeft en of een aandoening heeft aan schouder, bovenarm, onderarm, pols, hand en of vingers raadpleeg dan voor gebruik een deskundige arts. Stop ook onmiddelijk bij pijn.